miercuri, 14 ianuarie 2009

Primul sfat

Da. De azi inca o categorie: "sfaturi de neluat in seama".
Nu sunt cel mai in masura sa dau sfaturi, deci sa va ganditi de doua ori daca ma luati in seama.

Primul sfat suna cam asa: sa nu spui niciodata "te iubesc!" unei fete. Nu are rost. Cel putin daca nu esti 101% sigur ca te iubeste.
De ce? Pai dupa ce i-ai spus propozitia magica (sau cel putin asa crezi tu),brusc, ea se "lumineaza". Dintr-o data tu nu mai esti alesul ei. Isi da seama ca de fapt tu nu esti ceea ce cauta si ca nu tine la tine la fel de mult cat tii tu la ea.
Eu pana acum i-am spus doar unei fete asa ceva. Si m-am lecuit. Nu mai zic asa ceva decat la nevastamea (cand o sa am). Si acum o sa spuneti:"Ce dracu... e doar o fata. Nu toate sunt la fel!". Ba da! Toate au acelasi mecanism de gandire. Cunosc mai multe fete care dupa ce au auzit propozitia magica de la iubitii lor, si-au dat seama ca au alte nevoi ca pana atunci.

Acestea fiind spuse, oricat de mult ai vrea, nu ii spune ca o iubesti. Las-o sa fie nesigura si sa lupte pentru tine.
Daca te intreaba, cu atat mai bine. Inseamna ca nu stie ce simti pentru ea. Dar sa nu recunosti. Ii spui ca tii enorm de mult la ea, dar nu poate fii vorba de iubire. Poate va fi odata cu trecerea timpului...

2 comentarii:

Anonim spunea...

in primul rand.. fain blog-ul..
oricum.. referitor la partea asta.. trebuie sa recunosc, ca, din pacate, ai dreptate.. dar exista si o varianta inversa. La fel e si la voi, la baieti.. de fapt, e o lege universala, .. cand vezi ca tipul/tipa e moarte dupa tine, piere interesul, cursa, provocarea..

cruda realitate
:P

PS: sunt fata ;))

cinevanecelebru spunea...

@fata de mai sus :)
Asa e si la noi, baietii. Dar totusi exista o diferenta. Nu dispare interesul pt fata respectiva daca chiar o iubim. Adica la voi, fetele e ceva de genu: ieri te-am iubit. azi nu.