vineri, 16 ianuarie 2009

Biletu' sau abonamentu' va rog...

Nu vrei sa-ti iei bilet de tramvai. Abonament nici nu se pune vorba sa iti faci. Ca nu vrei. Mai bine scoti gagica in oras de banii aia.

Si te prinde controloru'... Prin variatele intrebari pe care o sa ti le puna o sa fie si astea:
1. De ce nu ai bilet?
Raspunsul tau sa fie cat se poate de sincer: in statia de la care ai urcat nu exista chioscuri de unde sa poti cumpara. Desigur ca va trebui sa dai si numele statiei.
2. Sigur ai avut bani de bilet?
Aici se impute treaba. Trebuie sa-i arati banii de bilet. Daca ai prea multi o sa vrea ciubuc ca sa te lase in pace. Cel mai bine ar fi sa ai maxim 5 lei intr-un buzunar separat pe care sa-i prezinti ca fiind pentru bilet. Daca ai si maruntis cu atat mai bine (vedeti mai jos de ce).
3. Ce meserie au parintii tai?
Daca esti pui de director la nu-stiu-ce-firma, sigur ca are tata bani de amenda. Asa ca mai bine iti faci cateva pacate si spui ceva de genu': "Mama e vanzatoare. Tata ne-a parasit cand aveam 5 ani". De aici se trage maruntisul pe care-l ai in buzunar.
De obicei inghit in sec si te lasa in pace. Doar pentru ca nu ai destui bani ca sa le dai si lor.

Sau daca stai in Timisoara spui ca stai in curte cu nenea Vasile. Nea' Vasile este un fel de sef al controlorilor si locuieste intr-o casa de stil vechi cu, curte comuna. (surse sigure).

1 comentarii:

Anonim spunea...

Asta cu nea Vasile o să ţină până o să fie deja prea mulţi vecini cu Vasile prinşi fără bilet.. Mai mulţi decât capacitatea clădirii :))
Eu sunt curios care e procedura în cazul în care nu ai nici buletin nici nimic la tine. Ce-o să-ţi facă? Că doar nu te-or duce la secţie pentru identificare, în timpul ăla pot lua mult mai multe ciubucuri, heh.