luni, 2 martie 2009

Secretele nu se spun

E plin de băieţi care nu ştiu să evite greşeliile din relaţiile anterioare. Şi e păcat. Poţi învăţa foarte multe şi dintr-o relaţie de o zi.
Dar nu-i nimic, atotştiutorul este aici. Cum ne spune şi titlul, secretele nu se spun. Oricât de mult o iubeşti (şi ea te iubeşte pe tine). Se poate întâmpla ca la o petrecere să greşeşti. Vezi o tipă bună care pe deasupra mai este şi disponibilă. Şi normal că începi ritualul de agăţat. Cu atât mai bine dacă îţi şi iese ce ţi-ai propus.
Ceea ce nu înţeleg eu este că de ce trebuie să îi spui ei; iubitei tale (oficiale) despre ceea ce s-a întâmplat cu fata de la petrecere. Îţi faci mult rău ţie şi relaţiei voastre. Chiar dacă te iartă. De câte ori o să vă certaţi, ea o să-ţi scoată ochii cu chestia asta şi până la urmă tu va trebui să cedezi. Pentru că te-a iertat atunci. Te simţi dator şi din cauza asta trebuie să-i faci pe plac. Şi ea profită ...

Concluzia: cu cât iubita ştie mai puţine cu atât mai bine pentru tine (şi pentru ea). Spune-i cu ce i-ai greşit, numai dacă există posibilitatea să afle de la altcineva.

0 comentarii: